Vi udfaser iOS 8

- Nanna Manbjerg Rasmussen

I SLUTNINGEN AF SEPTEMBER UDFASER VI IOS 8
Udfasningen af iOS 8 bevirker, at de brugere, som ikke har fået opgraderet til iOS 9 eller derover, ikke længere vil kunne bruge First Agenda app'en. Brugere på iOS 8 eller ældre versioner vil få at vide, at app'en ikke længere understøttes af deres iPad, når de klikker på First Agenda-ikonet. Disse brugere vil naturligvis altid kunne få adgang til First Agenda via web-adgangen. Læs mere om den mulighed i afsnittet nedenfor.

Vi opfordrer alle brugere på iOS 8 til hurtigst muligt at få opgraderet til den nyeste version.
Se her, hvordan du opgraderer til den seneste iOS-versionHVORFOR BLIVER VI IKKE BARE PÅ IOS 8?
For at kunne videreudvikle First Agenda og benytte de nyeste muligheder i styresystemet, er vi nødsaget til at anvende teknologien i de seneste versioner. Vi er naturligvis meget interesserede i at følge med i nye tiltag, men vi forsøger at gøre det i et tempo, der skaber mindst muligt gene for vores brugere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet