Nyt flow til frigivelse af møder

- Mette Zacho

Vi har skabt et bedre overblik, når du som dagsordensamler skal oprette og frigive møder.

Hvad er nyt?

Det er ikke voldsomt store forandringer, du møder, når du skal frigive en dagsorden eller redigere i et eksisterende møde.

På mødeoversigten - dér hvor du finder det møde, du vil frigive - får du præsenteret en enklere oversigt over dine møder. Her kan du som tidligere hurtigt se, om der er dagsordner, der skal frigives ved at tjekke, om der ligger møder i kolonnen “Ikke-frigivet version”.

I det videre forløb kan du vælge at redigere dit møde, behandle det og frigive - akkurat som tidligere. Den eneste forskel er, at du hurtigt kan gå fra selve mødet til trinnet, hvor du frigiver - ved at benytte fanerne øverst til højre.Se hvordan du frigiver en dagsorden i det nye flow:

Bemærk: ikke alle organisationer har fået aktiveret det nye flow. Det vil ske i løbet af de næste par uger. Ønsker du at få det nye flow aktiveret med det samme, så kontakt os på:

Tilmeld dig nyhedsbrevet