App version 4.0.24 er klar

- Mette Zacho

Vi har released version 4.0.24, som ligger klar til download i AppStore. Skynd dig at få den hentet med det samme, så du er opdateret og klar til de nye funktioner, der er på vej i forhold til "Del kommentar."

Udløbet adgangskode og andre smårettelser
I denne opdatering har vi udbedret et par mindre fejl. Nu kan du blandt andet igen skifte din udløbet adgangskode via appen. 

Derudover var der et visningsproblem med informationsfeltet på mødeforside. Det betød at teksten i nogen tilfælde blev 'skåret over', så de nederste linjer ikke blev vist.

 

Opdatér appen med det samme
Inden for kort tid idriftsætter vi nye funktioner til "Del kommentar". Der er blandt andet mulighed for at omdøbe samtaler. Det vil sige i stedet for at vise en række personnavne, som du har delt kommentarer med, så kan du omdøbe samtalen til fx "Bestyrelsen", eller hvad der nu er relevant. Men for at få gavn at de nye tiltag, er det nødvendigt, at du opdaterer First Agenda appen til den seneste version.

Så hent appen med det samme, så du er klar.

Tilmeld dig nyhedsbrevet