Er du klar til ferien?

- Mette Zacho

Er der nok administratorer i jeres organisation, som jeres brugere kan tage fat på ved ferie og sygdom?

Vi sætter sikkerhed højt i First Agenda, og det er derfor vigtigt for os at gøre opmærksom på, at der er nogle ting, vi ikke kan hjælpe med, hvis jeres administrator skulle være ude af huset. Det kan f.eks. være, hvis en bruger skal oprettes, skal have ændret den personlige e-mail, eller skal have adgang til et udvalg eller lignende.

Det er derfor vigtigt, at der er andre administratorer, der kan tage over og hjælpe mødedeltagerne ved problemer. Som administrator kan du selv tildele eller ændre administratorrettighederne under "Brugere" i venstremenuen.

Læs hvordan du gør en bruger til administrator

 

ÆNDRING AF PERSONLIG E-MAIL

Det er vigtigt, at mødedeltagerne vedligeholder deres personlige e-mailadresser, så de kan modtage e-mails til skift af adgangskoden, i tilfælde af at de låses ude eller bliver spærret.

Læs hvordan du ændrer din personlige e-mail

Tilmeld dig nyhedsbrevet