Godkend-funktionen er nu en del af alle organisationer

- Mette Zacho

Vi har nu aktiveret godkend-funktionen for alle organisationer, så du som dagsordensamler kan aktivere godkendelse for et udvalg, og give mødedeltagerne mulighed for at godkende referater digitalt. Læs mere om godkendelses-funktionen her

Det er dagsordensamleren, som aktiverer godkendelses-funktionen på udvalget. Når udvalget har fået aktiveret funktionen, vil dagsordensamleren kunne tillade godkendelse på et punkt, der efterfølgende vil gøre godkendelsesknappen synlig for de udvalgsmedlemmer, der er indstillet til at skulle godkende punktet. 

Hvordan du som dagsordensamler aktiverer godkendelse på et udvalg, samt hvordan du indstiller udvalgsmedlemmer til at kunne godkende, kan du læse mere om i vores artikler om godkedelse.

De bedste hilsner
First Agenda teamet

Tilmeld dig nyhedsbrevet