Ny "header" i First Agenda Web

- Mette Zacho

"Headeren" i læsedelen på web har fået en overhaling. Det er ganske få og små ændringer, men vi synes en oprydning var tiltrængt.

 

HVAD ER NYT?

  • “Brødkrummen” har fået en større skriftsstørrelse, så du lettere kan navigere frem og tilbage i dagsordnen.

  • Vi har skabt mere luft i toppen ved at placere "Redigér profil", link til supportsite og "Log ud"-knap i en dropdown-menu, der dukker op, når du fører musen hen over dit profilbillede øverst i højre hjørne. Se nedenstående eksempel:
  • Lige under dit navn viser vi din profils private mailadresse, så du hurtigt kan sikre dig, at mailadressen er korrekt. Det er vigtigt at du selv sørger for at opdatere din mail-adresse, da det er den adresse vi sender dig info på, hvis du vil have hjælp til at skifte adgangskode.
  • Hvis du har flere organisationer, finder du nu dropdown-menu til øvrige organisaitoner øverst i venstre hjørne.

Bemærk, at topmenuen er uændret i admindelen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet