Vi udfaser iOS 9

- Mette Zacho

I MIDTEN AF AUGUST 2018 UDFASER VI IOS 9

Det betyder, at brugere som ikke har opdateret deres iPads til iOS 10 eller derover, ikke længere vil kunne anvende Prepare app'en. Brugere på iOS 9 eller ældre versioner vil modtage en besked om, at app'en ikke længere understøttes af deres iPad, når de klikker på Prepare-ikonet. Disse brugere vil naturligvis altid kunne få adgang til Prepare via web-adgangen. 

 

OPDATER IPAD'EN TIL DEN NYESTE VERSION

Vi opfordrer alle brugere på iOS 9 til hurtigst muligt at få opdateret til den nyeste iOS version. 

Se her, hvordan du opdaterer til den seneste iOS-version.

 

HVORFOR BLIVER VI IKKE BARE PÅ IOS 9?

For at kunne videreudvikle Prepare og benytte de nyeste muligheder i styresystemet, er vi nødsaget til at anvende teknologien i de seneste versioner fra Apple. Vi er naturligvis meget interesserede i at følge med i nye tiltag, men vi forsøger at gøre det i et tempo, der skaber mindst muligt gene for vores brugere.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores support på support@firstagenda.com 

Tilmeld dig nyhedsbrevet