Tilføj kategorier til dagsordenpunkter

- Mette Zacho

I den manuelle mødeoprettelse, er det nu muligt at opdele dagsordenpunkterne i kategorier, så dagsordenpunkter der omhandler samme emne, kan inddeles i grupper. 

Kategorierne tilføjes på samme måde som dagsordenpunkterne. I mødeoprettelsen er der tilføjet en ny knap "Tilføj kategori" som du kan navngive og trække op eller ned i dagsordenen, på samme måde som når du tilføjer dagsordenpunkterne. 

Bemærk:
Når du har tilføjet en kategori til punkterne, er det ikke længere muligt at anvende "Sortér"-funktionen.

Knappen "Tilføj kategori" bliver tilføjet til din manuelle mødeoprettelse i løbet af uge 35 - den vil senest være aktiveret sidst på dagen fredag d. 31. august. Ønsker du at få knappen aktiveret allerede nu, kan du sende en mail til supporten på support@firdstagenda.com

 

Se her hvordan du tilføjer kategorier

Læs mere om hvordan du opdeler dine punkter i kategorier.

De bedste hilsner
FirstAgenda teamet

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet