Bedre læseoplevelse i app'en + links i noter på web

- Mette Zacho

App version 5.1.6 er klar til download i App Store. Version 5.1.6 og de 2 tidligere versioner indeholder fejlrettelser og optimering af læseoplevelsen. Derudover har vi tilføjet muligheden for at indsætte links i noter. Se mere om det nedenfor.

 

NYESTE TILTAG I APPEN

I de seneste app-versioner har vi arbejdet på at forbedre stabilitet og performance, når du f.eks. navigerer i app'en, åbner dokumenter og tilføjer markeringer. Det betyder bl.a. at siderne bliver indlæst hurtigere, og at teksten står skarpt næsten med det samme du stopper efter at have scrollet igennem flersidede dokumenter. Derudover er markeringsværktøjet blevet optimeret - både når du opretter markeringer, og når du vil slette dem.

Yderligere kan du ved deling af kommentarer se, hvilke mødedeltagere der er "udvalgsmedlemmer' og hvilke, der er "øvrige medlemmer". Forskellen er kun synlig i de udvalg, hvor funktionen er aktiveret på medlemmer, der ikke er egentlige udvalgsmedlemmer, men udelukkende er medlem af udvalget for at følge status på punkterne.

 

TILFØJ LINKS I NOTER

Links i noter understøttes nu i web-versionen af Prepare. Indsæt linket til den webside du vil henvise til og gem noten. Linket er nu klikbart.

Bemærk at links i noter indtil videre kun er tilgængelige i web-versionen, men inden længe vil du også kunne sætte links i noter i app-versionen.

Se her: Hvordan opretter jeg en note?

 

De bedste hilsner
FirstAgenda teamet

Tilmeld dig nyhedsbrevet