Ny oversigt over fejlindlæste ESDH-dagsordner

- Mette Zacho

Hjælpen er på vej...

Vi har lavet en ny og meget nyttig oversigt til jer, der overfører dagsordner til Prepare via et ESDH-system. Listen viser alle dagsordner og referater, der er indlæst med en form for fejl eller bliver ignoreret af Prepare, fordi dagsordenen er set før. Så har du publiceret en dagsorden, der ikke viser sig i mødeoversigten i Prepare, så behøver du ikke længere sidde og vente tålmodigt på, om den måske dukker op. Eller efterspørge dagsordenen hos FirstAgenda Support, for nu kan du selv finde den fejlede dagsorden i oversigten over fejlede dagsordner:

 

På listen over fejlede dagsordener/møder får du overblik over de dagsordener eller referater, der er fejlet og en kort beskrivelse af årsagen til fejlen. En uddybende forklaring og hjælp til, hvad du kan gøre for at rette op på fejlen, finder du i denne artikel:

Hvorfor er min dagsorden fejlet?

 

HVOR FINDER JEG OVERSIGTEN OVER FEJLEDE DAGSORDENER?

  • Klik på "Møder i venstremenuen
  • Klik på knappen "Vis fejlede møder  • Klik på "Vis mødeoversigt" for at vende tilbage til den normale visning igen

Vi håber, at den nye oversigt kan være en hjælp til at finde frem til, hvorfor en dagsorden er fejlet under indlæsning. 
Bemærk, at den nye mødeoversigt kun vises på organisationer med ESDH-integration.

 

MANGLER DU DEN NYE OVERSIGT?

Oversigten aktiveres i løbet af onsdag d. 7. november 2018 for alle organisationer med ESDH-integration.

De bedste hilsner
FirstAgenda teamet

Tilmeld dig nyhedsbrevet