Markeringsværktøjet er IKKE i stykker :-)

- Mette Zacho

Nogle af jer tror, at markeringsværktøjet er i stykker, fordi I ikke kan lukke markeringsmenuen som I plejer. Det er IKKE en fejl! :-) Vi har fastgjort markeringsmenuen på iPad, så den altid er synlig på dit dokument. Det betyder, at du har markeringsværktøjet lige ved hånden og ikke længere skal finde den i en skjult menu. Vi har fjernet krydset og markeringen gemmes så snart man ‘afmarkerer’ den valgte farve. Så det vil sige, at I skal trykke på den samme farve I har valgt, for at komme ud af markeringsværktøjet igen. 

 

Menuen hænger sammen med den nye måde noter og delte kommentarer bliver oprettet på fra app version 5.2.2. Der blandt andet giver mulighed for at kopiere tekst på iPad. Se mere om det her

De bedste hilsner
FirstAgenda-teamet

Tilmeld dig nyhedsbrevet