Er I nok administratorer?

- Mette Zacho

Det er sommerferie lige om lidt. Er du administrator i Prepare og går du snart på ferie, er det vigtigt, at du sikrer dig, at der er en anden administrator der kan tage over i dit fravær. Så dine slutbrugere kan få hjælp.

 

VÆR ALTID MERE END ÉN ADMINISTRATOR I PREPARE

Hvis du er administrator eller primær kontaktperson i Prepare, er det vigtigt, at du sikrer dig, at der er flere end dig, der er administrator i din organisation. I FirstAgenda supporten har vi nemlig ikke rettighed til at hjælpe slutbrugerne ved dit fravær. 

Det kan f.eks. være, hvis en bruger har brug for at få ændret sin personlige oplysninger eller skal have adgang til et udvalg eller lignende.

Som administrator kan du selv tildele eller ændre administratorrettighederne under "Brugere" i venstremenuen.

Se hvordan du gør en bruger til administrator

De bedste forårshilsner
FirstAgenda teamet

Tilmeld dig nyhedsbrevet