Mail-notifikation ved nye udvalg

- Mette Zacho

Fremover modtager administrator en mail-notifikation, når der bliver oprettet et nyt udvalg i Prepare.

Tidligere, når der blev publiceret en dagsorden i et helt nyt udvalg, var dagsordenen i det nye udvalg usynlig for "dagsordensamleren" indtil en administrator havde tilknyttet dagsordensamleren til udvalget. Først derefter dukkede udvalget op på mødelisten, så dagsordensamleren kunne frigive det. 

Men nu behøver dagsordensamleren ikke længere vente på, at udvalget dukker op eller være bekymrede for, om Prepare har modtaget det nye udvalg. Så snart dagsordenen i det nye udvalg er overført til Prepare, bliver administrator notificeret, så han/hun med det samme kan tilmelde dagsordensamleren til udvalget.

Se eksempel på mail-notifikationen nedenfor.

De bedste hilsner
FirstAgenda

Tilmeld dig nyhedsbrevet