Vi udfaser iOS 10

- Mette Zacho

1. NOVEMBER 2019 UDFASER VI IOS 10

Hvis du ikke har fået opgraderet til iOS 11 eller derover, betyder udfasningen af iOS 10, at du ikke længere vil kunne bruge Prepare app'en. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til seneste iOS-version hurtigst muligt.

Se hvordan du opgraderer iOS på din iPad

Får du ikke din iPad opdateret inden 1. november, vil du ved klik på Prepare-ikonet blive informeret om, at Prepare-appen ikke længere understøtter iOS 10.

NB: Du vil naturligvis altid kunne få adgang til Prepare via web-adgangen.

 

HVORFOR BLIVER VI IKKE BARE PÅ IOS 10?

For at kunne fortsætte med at videdeudvikle Prepare og bevare et solidt mødeværktøj anvender vi den teknologi, der ligger i de nyeste styresystemer. Vi gør vores bedste for at opgradere i et tempo, som skaber mindst mulig gene for dig.

De bedste hilsner
FirstAgenda-teamet

Tilmeld dig nyhedsbrevet