Datovalg i mødeoversigt bliver gemt

- Mette Zacho

Hvis du fremover ændrer i datosorteringen øverst på mødeoversigten, bliver dit datovalg gemt. Det betyder, at du kan tjekke flere møder inden for en bestemt tidsperiode uden at skulle indstille tidsperioden igen og igen. 

En arbejdsgang, hvor det gemte datovalg kan være en hjælp, er, når du vil slette en række møder inden for en given tidsperiode. Først foretager du et datovalg, hvorefter du tilgår et møde, sletter det og går tilbage til oversigten. På mødeoversigten er dit datovalg stadig gemt, og du kan arbejde videre med sletningen af de øvrige udvalg i den valgte tidsperiode.

 

Datovalget vil gælde, indtil du klikker på knappen “Nulstil”, lukker fanen eller vinduet, eller logger ud. 

Du kan tydeligt se, om du har indstillet på datoerne eller ej, da datoknapperne vil være markeret lilla, hvis du har foretaget en indstilling. Husk at klikke på "Nulstil" for at få default datovisning igen. Så er du sikker på, at seneste indlæste dagsordner står øverst på listen igen.

De bedste hilsner
FirstAgenda-teamet

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet