Slet inaktive brugere i FirstAgenda og andre nyheder

- Mette Zacho

Nu er det muligt for administratorer at slette alle inaktive brugere i organisationen. Ved sletning fjernes brugeren fra listen over inaktive brugere og forsvinder derved fuldstændig fra organisationen. Se hvordan du sletter brugere her: Hvordan sletter jeg en bruger?

Vi har også optimeret loglisterne, som er tilgængelige under “Indstillinger” i Admin-delen. Her kan admin nu bl.a. se hvem der har givet en bruger de forskellige rettigheder. Derudover er uhensigtsmæssigheden omkring manglende visning af æ,ø og å også løst. Se hvordan du henter loglisterne i FirstAgenda her: Download udtræker af brugerrettigheder og andre loglister

Rettelser til mailnotifikationer

  • Brugere med rettigheden “læs-ikke-frigivne dagsordener” får atter notifikationer, når en dagsorden er færdigbehandlet og klar til frigivelse
  • Når en bruger fjernes fra et udvalg, fjernes brugerens notifikationer på udvalget også automatisk

De bedste hilsner
FirstAgenda-teamet

Tilmeld dig nyhedsbrevet