Ny version af appen med eksterne bogmærker

- Emilie Marie Nielsen

Version 5.8.0

I den nye version af appen introducerer vi muligheden for at få vist eksterne bogmærker. Det betyder, at vi nu kan vise de bogmærker, som I har brugt tid på at sætte, før dokumenterne bliver indlæst i FirstAgenda. Bogmærkerne kan også vises i web-udgaven.

Her er et eksempel, som viser, hvordan det ser ud i appen:

 

Skriv til support@firstagenda.com, hvis I gerne vil have slået muligheden til på jeres organisation. Funktionen skal dagsordensamlerne herefter slå til på de udvalg, hvor I ønsker at benytte eksterne bogmærker.

Bemærk: Hvis I har nogle møder, der indeholder dokumenter med eksterne bogmærker, som I gerne vil have vist, og hvor møderne er indlæst og frigivet i FirstAgenda, så skal I genpublicere møderne efter I har slået funktionen til på jeres udvalg. 

 

Afstemning og øvrige medlemmer

Øvrige medlemmer har tidligere kunnet afgive en stemme i appen (uden at det blev noteret på arket med afstemningsresultatet). Dette er nu rettet, så de ikke længere har mulighed for at stemme.
Afstemning er fremover kun tilgængeligt for udvalgsmedlemmer og Ekstra deltagere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet