FirstAgenda kåret som Årets Spark af Microsoft

- Ditte Haller Ydegaard

I januar hyldede Microsoft deres førende danske partnere til showet Microsoft Partner Awards 2019. FirstAgenda blev belønnet for sin teknologiske nytænkning og løb med aftenens mest sprælske award; Årets Spark 💥

Med prisen slår Microsoft fast, at FirstAgenda er en vigtig partner og en af de scale-ups, man skal holde ekstra godt øje med i fremtiden.

”Microsoft har mere end 3.000 partnere, så vi er super stolte over, at de vælger at fremhæve netop FirstAgenda som Årets Spark", siger Kasper Lyhr, CEO i FirstAgenda

Baggrunden for hæderen er FirstAgendas kreative og nyskabende brug af kunstig intelligenstil at løse en af fremtidens helt store erhvervsmæssige udfordringer på effektiviseringsområdet; MØDER.

”FirstAgenda er kåret som årets danske Spark 2019. De har været på en fantastisk rejse og på kort tid skabt et solidt fundament ved at udvikle deres forretning indenfor kunstig intelligens baseret på Microsoft Azure. FirstAgenda formår at benytte AI til at automatisere og effektivisere processer samt udfordre måden vi samarbejder på. Juryen er overbeviste om, at denne type løsning har potentiale til at blive en stor international succes i en tid, hvor tilgængelige AI-løsninger er efterspurgte", siger Marianne Dahl, administrerende direktør i Microsoft Danmark.

FirstAgenda anvender AI og talegenkendelse til at transskribere mødet, generere et optimeret mødereferat og automatisere en lang række manuelle mødeprocesser.

Er du nysgerrig på, hvordan en platform kan sætte spark i måden, vi holder møder på? Få en kort demonstration af løsningen.

Et motivationskick

For FirstAgenda er kåringen et motivationsboost og et stort skulderklap af de helt store. CEO, Kasper Lyhr, glæder sig til at fejre prisen med kollegerne.

”Jeg er utrolig stolt. Vores succes skyldes især medarbejdernes motivation for at bekæmpe uproduktive møder med teknologi. Kåringen som Årets Spark er en anerkendelse af, at vi har fat i det helt rigtige. At komme hjem til kontoret med den her pris løfter motivationen og energien til et endnu højere niveau", siger Kasper Lyhr, CEO i FirstAgenda. 

Møder i skyen

Driften af mødeplatformen hos Microsoft Azure understøtter FirstAgendas vækst. Den skalerbare og sikre cloudløsning gør det muligt at udvide - også uden for landets grænser - uden at gå på kompromis med sikkerheden af brugernes data.

Med over 60.000 brugere er FirstAgenda allerede godt i gang med væksteventyret. Next step på den internationale rejse er det store gennembrud på det amerikanske marked, hvor de første kontrakter allerede er lukket. Partnerskabet med Microsoft som veletableret og udbredt løsning i USA giver i den forbindelse stor værdi for FirstAgenda, ligesom FirstAgendas udbredelse i USA også vil skabe øget brug på Microsofts collaboration-løsninger.

 

Læs mere om, hvordan du som Office 365-bruger med fordel kan anvende FirstAgenda

FirstAgenda vandt i kategorien Årets Spark for scale-up virksomheder, der er med til at løse store udfordringer baseret på Microsoft teknologi. I alt 10 andre partnervirksomheder vandt også priser i kategorierne ”Digital transformation” og ”Solution Innovation” til awardshowet.