LetDialog

Sikker SMS

LetDialog er et webbaseret værktøj, som lader dig chatte direkte med borgerne i din kommune – ligesom du bruger SMS i fritiden. Du kan bruge det i alle sager, der har en borger som omdrejningspunkt, og du kan dele al slags information – alle data er beskyttede.

Hør hvad LetDialog kan gøre for jer

Fordele ved LetDialog

Dialog

Invitér faggrupper og borgere til at chatte via LetDialog. Sådan opnår du bedre samarbejde og sagsbehandling.


Sikkerhed

Dialogen med borgere og kolleger er både lovlig og sikker – også for personfølsomme data.


Brugervenlig

Brug LetDialog på alle devices, og skab en personlig dialog med borgere og kolleger på distancen.


Indhent samtykke enkelt

Indhent samtykke med NemID og få besked ved udløb af samtykker.


Overblik

Alle dine dialoger på ét sikkert sted – og teamlederoverblik over den samlede indsats.


Nem journalisering

Dag-til-dag-journalisering af dialoger og simpel overdragelse til kolleger. Du styrer processen.

En sikker måde at kommunikere med og omkring borgerne i din kommune

Med LetDialog kan du styrke den samlede indsats og forbedre borgernes oplevelse af sagsbehandlingen gennem chat. LetDialog fungerer som SMS, men er designet til at overholde GDPR.

 

CASE

 

LetDialog er simpelt at tage i brug, og det intuitive og genkendelige design, som minder meget om Messenger, var en stor overtalelsesfaktor for os.

Jeppe Abildtrup, Faglig koordinator i Horsens Kommune

CASE

 

Med LetDialog skal jeg heller ikke være nervøs for, om der ligger personfølsom information i en SMS fra borgeren.

Bettina Andersen, Projektleder i Billund Kommune

Digitalt samtykke

I LetDialog er det muligt at indhente borgernes samtykke, som systemet håndterer digitalt. Det sikrer, at du overholder gældende lovgivning, og at borgere og pårørende hurtigt kan give deres samtykke i LetDialog via NemID. Når et samtykke udløber, sender LetDialog automatisk en besked, og du kan lukke dialogen, hvis det ikke bliver fornyet. Systemet lever derfor op til alle gældende sikkerhedskrav.

Sikker chat

Med LetDialog kan du føre samtaler med flere personer ad gangen. Det sikrer en hurtig, uformel dialog på tværs af organisationen. Samtidig er jeres chats krypterede og lever op til GDPR. Du behøver altså ikke undgå personfølsomme oplysninger som i en e-mail.

Ofte stillede spørgsmål

Styr på sikkerheden

Al kommunikation med LetDialog er krypteret, og kan kun læses af personer, der har fået adgang. LetDialog bruger NemID og samme sikkerhedsmodel som netbanker og Digital Post. Ingen udefrakommende kan altså få adgang til oplysningerne i dialogerne. 

Alle aktiviteter logges, så man altid kan se, hvem der har gjort hvad. I modsætning til almindelige SMS’er – og NemSMS – bliver data ikke gemt på telefonen. Hvis uheldet er ude, og telefonen bliver gemt eller stjålet, er data stadig i sikkerhed.

Læs oftest stillede spørgsmål

Nem implementering

LetDialog er den sikre erstatning for SMS og intuitivt at komme i gang med. For at sikre en optimal implementering, anvender vi en proces med fokus på at ændre medarbejdere og borgers vaner med at benytte SMS.

Under implementeringen har I en konsulent tilknyttet, som vil træne jeres administratorer og medarbejdere i LetDialogs anvendelsesmuligheder. 


Sikkerhed i fokus

Hos Visma lever vi op til IT-sikkerhed og datahåndtering og sikrer, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt af tredjepart.

Læs om sikkerhedstiltag for LetDialog

Få en præsentation af LetDialog. Bare tag fat på Maria

Maria Brandt Bertelsen
Customer Success Manager
+45 3142 1842
mbb@firstagenda.com

keyboard_arrow_up